Oppsummering av helgen

IMG_20160527_072822Jeg har vært i England, nesten helt uten nett og sånt får man ikke blogget av. Men kroppsmyter – de har jeg brutt. 

Jeg reiste til England tidlig fredagsmorgen, og det var også det som ble kroppsmyten, dag 20: Feite folk bør ikke fly.

Men vet du hva? Det gjør vi!

Og det gjør tynne mennesker, kortvokste, lange, funksjonsfriske og funksjonshemmede også. Det går helt fint. Faller flyet ned, er det ikke hun tjukke på 19F sin skyld, altså, da er det heller større sjans for at det er de idiotene som ikke skrur på flymodus.

Mitt tips for en mer behagelig flytur som tjukkas:

Er du for tjukk for beltet, ta det med godt humør og spør etter en forlenger, og er du større enn setet – smil til sidemannen og si at det kan bli en intim tur, og viktigst av alt ha en fuckings fin tur! Også synes jeg alle bare skal ta vare på hverandre og være hyggelige.

Jeg var i London for å konkurrere i Burlesque Idol, og herregud, så nervøs jeg var. Jeg holdt på å dø fra klokken fire, og showet startet ikke før åtte. Jeg var utslitt når jeg omsider skulle på scenen, men altfor oppspilt til å kjenne det selv før etterpå. Så – jeg ga alt jeg hadde, og herregud – jeg vant!

Jeg skal innrømme at reaksjonen nok var av den mer barnslige sorten, der jeg hoppet av lykke, men det var genuint, da. I det minste.

Så nå må jeg bare jobbe med en act til selve finalen i november!

IMG_20160527_221811

Og – jeg danser med en merkin, eller en c-string, som bare er en flapp på tissen (alt for å provosere), og den må jeg lime på så den ikke skal falle av. Og det jeg lærte av det i denne omgangen er å barbere seg først. Jeg skal aldri ta en brazilian wax, for å si det sånn. Fy, faen.

IMG_20160527_210037

Dag 21: Feite folk spiser bare junk food

Jeg var jo alene i England, så jeg gikk ut for meg selv for å feire seieren med en pizza. Det føltes litt stusselig, men når jeg først satt der kunne jeg jo like gjerne bryte en kroppsmyte. Jeg har nemlig litt noja for å spise junk food offentlig, fordi jeg føler at jeg bare bekrefter det folk tenker: alle feite folk spiser bare junk food. Og det er jo ikke sånn det er. Noen gjør kanskje det, noen spiser bare veganermat og noen kjører godt og blandet. Man kan ikke dømme utfra det du ser. Man ser en tjukk person, og trekker konklusjoner. Jeg vil tro lange mennesker spiser mer enn bare stangselleri også, som et annet eksempel.
Personlig er jeg ekstremt glad i pizza, og feiret derfor meg selv i ensomheten med en peperonipizza – uten snev av dårlig samvittighet!

IMG_20160527_235840

Dag 22: Tjukke folk har ikke noe på dansegulvet å gjøre

Denne er så tullete…! Jeg har vært i England ene og alene for å danse, liksom. Men likevel mener enklete at tjukke folk ikke skal danse, fordi det ser dumt/stygt/feil ut.
Jeg vet ikke om noen husker han store mannen som ble hengt ut på nett fordi han danset? En hel drøss med kjendiser lagde stor dansefest for ham og historien endte godt. Det er ikke oss alle forunt å få feste med Pharell og gjengen, men – dans er bra for deg! Det er mentalt frigjørende og ikke minst – sykt gøy. Du trenger ikke ha rytme en gang, og du trenger ikke danse offentlig hvis du ikke vil, men gjør det ihvertfall hjemme, på bussholdeplassen for å holde varmen, eller i bilen. Bildansing er undervurdert!

Litt inspo:  

Ellers danset jeg i Doncaster før jeg dro hjem. Jeg har ikke noe bilde av det, for jeg var så sliten etter å ha reist England rundt, men det var gøy!

Folk stirret når jeg valset rundt på togstasjonen etter show, så jeg tok det som et voldsomt kompliment, selv om jeg jo kan skjønne om folk lurte på om dette var walk of shame eller en litt sliten prostituert som valset rundt. Men jeg følte meg fine as hell!

IMG_20160529_130752

Vel hjemme, og dessverre mandag:
Dag 23: Alle pupper er faste, fine og like store
IMG_20160530_104809
Denne kjenner jeg på rett som det er, spesielt siden jeg er i en del av underholdningsbransjen der pupper er out and about hele tiden. Jeg ser så mange fine pupper jeg virkelig er misunnelig på, og i helgen oppdaget jeg at den ene puppen er MYE mindre enn den andre. Henger gjør de også. Og dingler fra side til side. Men det gjør jo faktisk ingenting, for uansett form, fasong, størrelse eller “heng” – pupper er like fine uansett (til og med når de ikke er der) og de færreste av oss har det jeg kaller “pornopupp” (sånne faste, flotte som står av seg selv). Så – i panikken over at puppene mine i beste fall kunne se ut som søskenbarn, måtte jeg ta en ordentlig titt på de i speilet og venne meg til tanken på at de faktisk er ganske fine, selv om den ene sjeler litt. Dessuten – den eneste som noen gang går klaget på de er meg selv. Og noen dansker som mente de var for små til at jeg var så feit, men det teller ikke.
usk å sjekke de jevnlig, da dere!IMG_20160530_104431

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s